Technisch Buro Tom

ZAKELIJK
Bij Technisch Buro TOM kunt u terecht voor adviezen, engineering en de bouw van installaties bij nieuwbouw en bestaande bouw en het beheer en onderhoud. Daarnaast bieden wij ook service bij storingen, daarbij staan wij 24/7 voor u klaar. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en variëren van overheidsorganisaties zoals schoolbesturen tot aan commerciële bedrijven zoals vastgoedbeheerders, VVE-beheerders en aannemers.

UTILITEIT
De werkzaamheden voor utiliteitsbouw houden in het adviseren en ontwerpen, plaatsen, vervangen en repareren en beheren van installaties van kantoren, bedrijfs(verzamel)gebouwen, winkels, sportgebouwen, etc. Het kan variëren van het vervangen van alleen het leidingwerk of ketelhuis tot aan het volledig vervangen van de gehele technische installaties. Voor meer informatie over de diversiteit en expertise aan werkzaamheden die wij in huis hebben verwijzen wij u graag naar de referentieprojecten waarin explicieter per utiliteitsgebouw staat omschreven wat de werkzaamheden betroffen en hoe wij uitvoering hebben gegeven aan vraagstukken van een opdrachtgever. Mocht u specifieke vragen hebben, neem dan graag contact met ons. 

SCHOLEN
Technisch Buro TOM heeft jarenlange ervaring bij het plaatsen, vervangen, repareren en beheren van installaties van diverse scholen. We zien een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat als uitgangspunt, dit draagt bij aan een gezonde en prettige leeromgeving voor leerling en student. De Rijksvastgoedorganisatie (RVO) stelt dat in 70-80% van de klaslokalen sprake is van onvoldoende ventilatie en een slechte luchtkwaliteit. Hierop heeft de RVO, ook n.a.v. de Covid-19 crisis, een voorstel opgesteld voor frisse scholen. Een frisse school is een schoolgebouw met een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om o.a. luchtkwaliteit, temperatuur en comfort. Wij kunnen voor u o.a. op basis van dit voorstel en de geldende wet en regelgeving omtrent milieu en gebouwen passende adviezen uitbrengen en de installatie voor u bouwen.

VRAAG OF VERZOEK?

Wij staan u graag te woord!