Technisch Buro Tom

WERKEN BIJ
Omdat Technisch Buro TOM blijft groeien en door de grote vraag naar onze kwaliteit in de markt, zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. Kom jij ons team versterken? Het bedrijf biedt een inspirerende en plezierige omgeving met veel mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Een fris team van gezellige collega’s staan klaar om je te verwelkomen en om samen mooie werkzaamheden te volbrengen. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor diverse stage- en leerwerkplekken.

VACATURES

MONTEUR W-SERVICE EN W-ONDERHOUD

Wij zijn op zoek naar enthousiaste service- en onderhoudsmonteur (m/v) die ons team graag voor 32-40 uur per week wilt komen versterken.

Jij werkt zelfstandig aan en bent verantwoordelijk voor werkzaamheden aan verwarmings- en cv-installaties, waaronder het uitvoeren van onderhoud, verhelpen van storingen, montage en het verrichten van metingen en meerwerk registreren.

Wij bieden jou een afwisselende functie in een groeiend bedrijf met een leuk team! Je ontvangt een salaris conform de CAO van het Technisch installatiebedrijf. Daarnaast waarderen wij het als iemand zich verder wilt ontwikkelen en bieden wij die mogelijkheid ook in overleg.

Ben jij die vakman die wij graag verwelkomen? En beschik jij over een afgeronde opleiding mbo-installatietechniek of vergelijkbare opleiding aangevuld met enkele jaren ervaring in soortgelijke functie en een rijbewijs?

Neem dan contact met ons op en vraag naar Ivar Raadtgever

STAGE EN BBL

Wij staan altijd open voor studenten die op zoek zijn naar een stageplek als (hulp)monteurs of werkvoorbereider

VRAAG OF VERZOEK?

Wij staan u graag te woord!