Technisch Buro Tom

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

GESCHIEDENIS
Technisch Buro TOM is in 1979 opgericht en heeft sindsdien vele installaties in de Randstad geplaatst en onderhouden.

In 2001 is het bedrijf overgenomen door de familie Raadtgever, die vandaag de dag nog steeds aan het roer staat van het bedrijf. Sinds 2003 vindt u ons op het industrieterrein Noord-West in Rotterdam. Vanaf deze centraal gelegen locatie voorzien wij zowel onze zakelijke klanten als onze particuliere klanten van de beste oplossingen.

Vaak krijgen we de vraag waar de naam TOM vandaan komt, dat stamt nog af van de vorige eigenaars ‘Overdevest-Mulder’. De naam TB TOM had een goede bekendheid opgebouwd, waardoor bij de overname ervoor is gekozen de naam zo te houden. Vaak wordt gedacht dat de huidige directeur Tom heet, daar luistert Ivar Raadtgever intussen ook naar.

ALLE KENNIS ONDER ÉÉN DAK
Veel specialisten komen bij Technisch Buro TOM bij elkaar. Dat zorgt ervoor dat u voor verschillende diensten bij ons terecht kunt. Deze veelzijdigheid maakt ons erg flexibel, waardoor we altijd in staat zijn om op uw vraag in te spelen. Voor u is het grote voordeel dat u al uw verwarming, koeling en ventilatie met één partner regelt. Hebben wij de kennis en expertise niet zelf in huis waar om gevraagd wordt, dan hebben wij een breed netwerk waarin wij positieve ervaringen hebben in de samenwerking om zodoende verschillende facetten bij elkaar te kunnen brengen. Wij nemen de begeleiding daarin graag op ons.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT
Wij hebben duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel zitten. Zowel tijdens de werkzaamheden als wanneer uw installatie draait, zijn dit belangrijke uitgangspunten. En dat maken we graag tastbaar. Zo zijn onze werkprocessen beschreven een kwaliteitshandboek en bezitten wij diverse certificaten, waaronder een BRL-certificaat, VCA-certificaat en zijn we onder meer aangesloten bij Techniek Nederland. Ook wij blijven zoveel mogelijk innoveren, gaan mee met en lopen vooruit op de doelstellingen die o.a. landelijk worden vastgesteld om energiezuiniger en duurzamer te werk te gaan.