Technisch Buro Tom

WONINGCORPORATIES
Als het gaat om preventief en correctief onderhoud van een cv-installatie en ventilatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast staan wij ook graag voor u klaar als het gaat om het komen tot integrale en innovatieve oplossingen om het wooncomfort te verbeteren en de woonlasten te verlichten. Onze organisatie en dienstverlichting is ingericht voor zowel de kleine, middelgrote als grote woningcorporaties.

ONDERHOUDSCONTRACTEN
Technisch Buro TOM heeft verschillende onderhoudscontracten met woningcorporaties in de Randstad als het gaat om planmatig onderhoud en ketelvervangingen. Daarin zijn we een betrouwbare servicepartner en staan ook 24/7 paraat staat bij storingen. Om storingen te voorkomen hechten wij veel waarden aan preventief goed onderhoud. Daarvoor nemen wij proactief en conform contract contact op met de bewoner om langs te komen. Daarnaast behoort voor het gemak van de bewoner het plannen van onderhoudsafspraken via een online systeem tot de mogelijkheden.

TECHNISCH BEHEER
Het beheer van een installatie nemen wij graag van u over. Wij beschikken over de mogelijkheden en expertise om – op afstand – mee te kijken bij de grotere ketelhuizen waardoor u de technische expertise niet zelf in huis hoeft te hebben. Voor meer informatie over hoe dit werkt en of dit ook bij uw installaties mogelijk is, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

VRAAG OF VERZOEK?

Wij staan u graag te woord!